Onze blogposts
-
Wat is Dry-Aged vlees? Kima Aka
25-07Als je een echte vleesliefhebber bent of gewoon houdt van topkwaliteit rundvlees, heb je waarschijnl... -
Soup Lover Door Nanja Pol
17-12Call me a Soup Lover; Ik hou van soep. Soep is voor mij comfortfood. En da’s precies wat je kunt... -
Smoorverliefd Door Nanja Pol
17-12Smoorverliefd; Volgens mij hebben een hoop families hun eigen vleesstoofpotjes. Dat kan een tajine ... -
Coole Bag Door Nanja Pol
17-12Coole Bag; Deze móet je hebben, hoor. Fan TAS tisch is ie. Geen shop stress als je (van ver komt en... -
SOEP MET LIEFDE Door Nanja Pol
19-10SOEPKIPSoep kan altijd! Het liefst eet ik elke dag een kopje soep (of twee, of…) Daarom hebben wij... -
OH MI HOEN! Door Nanja Pol
19-10KLUSSEN MET KIPSCHNITZELSDe Wienerschnitzel is een ouwe bekende bij veel mensen. Een van origine van... -
DIJENKLETSPRAAT Door Nanja Pol
19-10KOOKGEK Koken is voor mij een echte liefhebberij. Letterlijk. Want door lekker eten te bereiden, zor... -
WOENSDAG GEHAKTDAG! FEIT OF FABEL? Door Nanja Pol
12-10WOENSDAG GEHAKTDAG! Je kent die uitdrukking vast wel. Maar waar komt ie nou vandaan? En wat is... -
LEKKER BEZIG MET BENI TOUZINE! Door Nanja Pol
18-01LEKKER BEZIG MET BENI TOUZINE “Vloeibaar goud. Heerlijke volle smaak en nul bittere bijsmaak. Vers... -
SPREAD THE NEWS Door Nanja Pol
12-10SPREAD THE NEWS Of de slagers van Kaddour de allernieuwste culinaire creatie van Malika willen... -
Dikke pret met Lamskotelet Door Nanja Pol
01-05DIKKE PRET MET LAMSKOTELETDOOR NANJA POL 14-07-2019 Slager Sean van Kaddour IJburg houdt enorm veel ... -
Brisket... Vergeten Vlees... Door Nanja Pol
17-12Brisket…“Vergeten vlees” Een goed stuk vlees op zijn tijd. Dat moet kunnen, toch? Ik steek “... -
Hot Pot van de Hot Spot Door Nanja Pol
17-12Hot Pot van de Hot SpotAls het aan de slagers van Kaddour ligt, wordt de zomer van 2019 HOT! &n...