SPREAD THE NEWS Door Nanja Pol 12-10-2019

 SPREAD THE NEWS
Of de slagers van Kaddour de allernieuwste culinaire creatie van Malika willen testen. Een salade schotelt ze ze voor. Of is het een spread?

GRILLENDE KEUKENMEID
Hoe je het ook noemt, en wat het ook is, lekker is het in ieder geval, die nieuwste salade van Malika. Zij is productontwikkelaar bij Malique’s Catering en Slagerij Kaddour. Haar culinaire creativiteit en kennis laat ze deze keer los op lenteui, verse kruiden, exotische specerijen en…grillworst. Dat klinkt toch als een gouden combi?

HIER TOASTEN WE OP
Deze nieuwe romig frisse grillworstsalade ligt te shinen in de toonbanken van alle vestigingen van Kaddour. Naast de andere salades van Malika: kipkerrie, pikante kip, kip-pesto, couscoussalade. De grillworstsalade is niet normaal lekker op een toastje, op je boterham of…rechtstreeks uit het bakkie in je bekkie 😉!

SMEREN EN SPAREN
En om de lancering van de grillworstsalade te vieren, geven de slagers van Kaddour je van 22 t/m 28 juli DUBBELE SPAARPUNTEN bij alle salades. Kijk, dan schiet het lekker op. Spaar je extra snel voor een culinair kadootje.

SOCIALE SLAGERS
Wil je nog meer tips, trucs recepten en weetjes? Hou dan mijn blogs in de gaten.
Volg de slagers ook op FB: Slagerij Kaddour en Malique’s Catering
en op INSTAGRAM: puurkaddour