Bestellen

Via deze website is het mogelijk om een bestelling te plaatsen. Bestellen gaat eenvoudig en snel: Heeft u de bestelling voor 6 uur 's ochtends geplaatst, dan kan deze dezelfde dag tussen 13.00 en 18.00 uur bezorgd worden. Plaatst u de bestelling na 6 uur 's ochtends, dan is de eerstvolgende bezorgmogelijkheid de volgende dag tussen 13.00 en 18.00 uur.

Op zondagen bezorgen wij niet.

Wij bezorgen op dit moment in heel Amsterdam, Landsmeer, Zaandam een deel van Amstelveen, Diemen en Weesp. Check zelf via de postcodecheck op de homepage uw postcode of we bij jullie in de wijk bezorgen. 

U kunt ook een bestelling plaatsen op de website en deze zelf ophalen, dit kunt u aangeven bij het afrekenen via de website.  Afhaalbestellingen kunnen alleen worden opgehaald binnen het gekozen tijdvak en niet eerder. Dit geeft ons de tijd om uw bestelling voor te bereiden. 

Bezorgdagen Buiten Amsterdam (13:00 - 19:00)
Dinsdag: Almere
Woensdag: Utrecht, Nieuwegein, Zeist en Amersfoort
Donderdag: Gouda, Leiden, Den Haag en Rotterdam
Vrijdag: Hoofddorp en Haarlem

Hoe werkt het? Wij bezorgen van donderdag tot zaterdag tussen 13:00 uur tot 19:00 uur. U kunt tot 23.59 uur bestellen en jouw bezorgdag kiezen. Na 23.59 kunnen wij niet meer de volgende dag bezorgen en is het wachten tot wij weer langskomen in jouw stad. 

Note: De bezorgtijden kunnen afwijken in geval van ongunstige verkeers en weersomstandigheden.
Dit geldt ook voor bepaalde feestdagen en de zomerperiode.

Benieuwd hoe zo een bezorgproces eruit ziet? Click hier.